مقدمه:
عصر امروز را به حق باید عصر بازگشت غرب به معنویت نامید. رجوع به عرفانهای کاذب، گسترش گرایش به خرافات و اساطیر کهن و ... نشانه ی میل فطری انها به خداگرایی و عبادت او می باشد؛ اما در شناخت خدای حقیقی و راه صحیح عبادت و بندگی و زندگی پاک ناکام مانده شاید بهتر باشد بگوییم ناکامشان گذاشته اند!.
فراماسونرها و کابالائیستها به شدت به ترویج خرافات و جادوگری و ... دامن می زنند تا با سلاح فیلم، سریالریال انیمیشن و بازی راینه ای بتوانند ذهن مردم به خصوص نوجوانان و جوانان را از میل به سوی غیب حقیقی و خدا متعال و معنویت صحیح، منحرف نمایند.
پر واضح است که امیال انسان را نمی شود از میان برد بلکه با تغییر دادن جهت آن براحتی می توان میل مقدس فطری انسانها را به سوی باطل گرایش می دهند.
بحث جادو و جادوگری از زمان مصر باستان و به خصوص عصر رنسانس به بعد، توسط پیروان مکتب کابالا در جهان ترویج گردید تا جائیکه جادوگران در دربار تمامی امپراطوران جایگاه والایی پیدا کردند.
به فرموده ی قرآن کریم؛ یاد دادن، یادگیری و استفاده ی از جادو کفر و گناه کبیره است و سزای جادوگران را قتل می داند و در همه ی ادیان الهی هم همینطور بوده، ولی کابالائیستها با نفوذ در یهود و تحریف این آیین، راه ترویج آنرا برای خود باز نمود تا جائیکه حضرت سلیمان (ع) را نه تنها پیامبر ندانسته بلکه او را جادوگری بزرگ و یک پادشاه می دانند!!.
حال کسیکه عاشق جادوگری است، به چه چیز فرا می خواند و در مقابل چه کسی جبهه می گیرد ؟
بازی Harry Potter
مطابق بررسی کلیسای واتیکان و تحقیق بسیاری از صاحب نظران، شیوع فراوان موج شیطان پرستی و جادوگرایی در جهان بوسیله ی هری پاتر و داستانها و فیلمها و بازیهایش بوده است.
هری پاتر شخصیتی است دارای چهره ی جذاب و مظلوم! و زیرک که در دل همه ی نوجوانان و جوانان برای خود جا باز می کند. در این مجموعه بازیها القاء می شود که فقط انسانهای جادوگر و فرزندانشان انسان حقیقی بوده و مابقی انسانها نادان و عقب مانده اند.
سری بازیهای هری پاتر، صحنه ی درگیری هری با موجودی به نام وُلدِمورت اسست که نباید کسی نام او را بر زبان جاری کند!!.
هری بدلیل اینکه در خانواده ی خاله اش ( تنها خانواده ی غیر جادوگر این مجموعه ) که بسیار غیر استاندارد و بد اخلاق هستند بزرگ شده- و در اصل از نسل والدینی جادوگر است- و لذا فرار از خانواده و رفتن به مدرسه ی جادوگری هاگوارتز را حق مسلم خود می داند و لذا به آنجا رفته و به یادگیری فنون مختلف جادو در نزد اساتیدی چون دامبلدور می پردازد.
با ایجاد یک دنیای خیالی، کاربر را در یک فضای وهمی و غیر واقعی قرار داده و تمامی موفقیتهای او را مدیون یادگیری و به کار بردن جادو و اعمال خشونت آمیز جلوه می دهد.
در اثر انس کاربر با هری و دنیای او، رفته رفته تشخیص دنیای حقیقی از دنیای خیالی و فانتزی برایش مشکل می شود و این حس به او دست می دهد که تنها راه نجاتش پناه بردن به جادو می باشد.
شخصیت دامبلدور که با ظاهر معنویش، نمایشگر یک انسان دیندار و دین جدید را چیزی جز جادو و رجوع به کتب جادویی نشان نمی دهد و با توجه به اینکه شخصیت واقعی او یک انسان همجنس گرا است، لکه دار کردن انسانهای معنوی را در دستور کار خود دارد.
هری پاتر باید در همه ی نبردها و حوادث پیروز شود، به هر قیمتی!!. و در این راه هر کاری هری بکند بدلیل محبوب بودنش، کاربر به او حق می دهد حتی اگر ظلم کند یا روابط آزاد غیر اخلاقی داشته باشد!!.
بازیهای هری پاتر، پر است از اندیشه ها و علائم ماسونی و عرفان کابالا! و با وجود چالش بزرگی به نام ولدمورت آیا نمی توان برداشت نمود که هری جادوگر محبوب کاربر شده در حالیکه از دیدگاه دین او یک کافر است ؟ و آیا دشمن هری پاتر دشمن کاربر القاء نمی شود ؟ در حالیکه دشمن هری پاتر خداست زیرا خدا دشمن کافران است.
نکات مهم این بازی در فضای جنگ نرم:
1- القای اینکه تنها راه موفقیت رو آوردن به جادوست و غیر جادوگران را احمق جلوه دادن
2- ترویج اندیشه ها و عقاید کابالا و رواج شیطان پرستی
3- غرق کردن کاربر در دنیای خیالی و کفرآلود هری پاتر و فروپاشی خانواده و اخلاق
4- الگو شدن هری پاتر به نوجوانان و جوانان
5- لکه دار کردن معنویت و افراد معنوی و در عوض خوب و زیبا نمایش دادن جادوگران
سئوالات:
- آیا با ترویج جادوگری و آیینهای خرافی، بشر امروز به سعادت رسیده است ؟
- رواج یافتن روابط آزاد غیر اخلاقی و جادوگری و خرافات و فروپاشی خانواده ها و دور شدن از معنویت آیا چیزی جز آثار هری پاتر و امثال آن است ؟
- آیا الگو شدن هری پاتر جادوگر فاسد کافر نشانه ی موفقیت خانواده ها و مراکز تحصیلی و دینی ما در امر تادیب است ؟
نویسنده:حسین بابامرادی
:: برچسبها: